JOSEP MARIA SUBIRÀ I VALLÈS

Josep Maria Subirà i Vallès (Barcelona, 1970) és diplomat universitari en Infermeria, especialista en Medicina del Treball, expert en medicina tradicional xinesa, tècnic especialista en Dietètica i Nutrició i col·laborador del CRESCA (Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari) -UPC . A més, va ser el creador i president de ASECIMET (Associació per a l'Estudi Científic de les Medicines Tradicionals). Així mateix, ha rebut formació en Ciències Sensorials i és practicant de Tai Chi Chuan estil Yang Tradicional format amb diversos mestres a Barcelona i els Estats Units.

La passió que sent per investigar i conèixer a fons com funciona el cos humà, després de patir problemes de salut, el van portar a constatar que els éssers humans són producte de les emocions i experiències que viuen durant la seva vida. Això el va portar a crear un mètode que va denominar EMONUTRICIÓN, per comprendre en quin grau afecten aquestes a la salut i com contrarestar-ne els efectes amb els aliments, del que realitza formacions en què integra coneixements provinents de la medicina occidental, la medicina tradicional xinesa , la dietètica occidental i oriental, l'microbiota intestinal i les neurociències.

A més, és professor en diverses escoles de Barcelona impartint classes sobre Ciències de la Salut, Dietètica Energètica i Fonaments de medicina tradicional xinesa.

ENTREVISTES

Vies de contacte amb l'autor

  Linkedin: Josep Maria Subirà i Vallès
  Instagram: @josepmariasubiravalles
  Facebook: Josep Maria Subirà i Vallès @emonutricion
  Twitter: @JMSubiraValles
  Web: www.labacteriafeliz.com
  Blocs: https://josepmariasubiraivalles.blogspot.com/
  https://blogemonutricion.blogspot.com/
  Correu electrònic: hazfelicesatusbacterias@gmail.com