Publicar per raons professionals

Ets professor, fisioterapeuta, coach, consultor, entrenador de gossos, psicòleg ..., has escrit un llibre i vols autoeditarlo per vendre-ho a les teves classes o conferències, per regalar-lo a les teves clients, per utilitzar-lo com a targeta de presentació, per postular-com a expert, per difondre el teu mètode ...

El teu objectiu és reforçar la teva marca personal, donar suport al teu negoci, guanyar nous clients. O rendibilitzar-venent molts llibres.

Si aquest és el teu cas, t'oferim tot el necessari per convertir un esborrany en un llibre publicat i llest per a la seva difusió. Tirades des de 50 exemplars fins als 200 exemplars, amb la possibilitat d'ulteriors reimpressions.

Inclouen els tràmits d'ISBN editorial, dipòsit legal, codi de barres. Disposem de tots els serveis de preimpressió: compaginació, disseny de portada (s'accepten idees proposades per l'autor), muntatge de cobertes, correcció tipogràfica, etc.

Perquè pugui distribuir el teu llibre, el editarem en format paper i ebook, ja que disposem de distribuïdor a nivell nacional i una àmplia xarxa de llibreries electròniques.

L'acord s'estableix mitjançant contracte particular, en el qual, entre altres coses, s'estableix que en cap moment perds els drets i amb els millors preus de reimpressió.