VERO FERNÁNDEZ

Verónica Fernández Pascual és doctora en Biologia Molecular, amb més de 15 anys d'experiència en recerca en biologia molecular i en el suport científic de qualitat a la comunitat investigadora. La seva passió per la divulgació dels ponts existents entre ciència i creixement personal i espiritual la va portar a crear i organitzar la primeraCimera virtual Creixement amb Consciència (gener 2018) i la seva segona edició (novembre 2018), que va reunir en total més de 60 experts que van mostrar com els nous paradigmes de la ciència poden canviar la visió de la nostra realitat per, amb això, canviar el nostre món.

Actualment es dedica a coordinar i gestionar l'estratègia digital d'emprenedors i empreses conscients, i ajudar-los en tots els detalls implicats en les tasques diàries del dia a dia amb la màxima eficiència i productivitat perquè puguin alliberar el seu temps i energia. A més, és una apassionada de la divulgació, la comunicació i els esdeveniments digitals, on la seva missió és apropar el valuós missatge i eines dels experts de manera senzilla a totes les persones perquè puguin aplicar aquest coneixement a la seva vida personal i professional.

 

 

"Considerar que aquest pla físic és l'únic que importa, és com tancar-se en un petit armari i imaginar que no hi ha res més fora"

Eben Alexander