Per plaer de compartir la teva obra ... o per iniciar-te com a escriptor

Has escrit un llibre i vols fer una petita edició, compartir-ho amb els teus, tenir, en definitiva, un bonic record per a tota la vida i potser presentar-lo al teu barri o ciutat.

No pretens fer negoci d'això, tot el més cobrir despeses.

Si aquest és el teu cas, t'oferim tot el necessari per convertir un esborrany en un llibre publicat i llest per a la seva difusió. Tirades des de 25 exemplars fins als 100 exemplars, amb la possibilitat d'ulteriors reimpressions.

Inclouen els tràmits d'ISBN editorial, dipòsit legal, codi de barres. Disposem de tots els serveis de preimpressió: compaginació, disseny de portada (s'accepten idees proposades per l'autor), muntatge de cobertes, correcció tipogràfica, etc.

El llibre el editarem en format paper i ebook, ja que disposem de distribuïdor a nivell nacional i una àmplia xarxa de llibreries electròniques, si també vols que es faci una distribució comercial.

L'acord s'estableix mitjançant contracte particular, en el qual, entre altres coses, s'estableix que en cap moment perds els drets i amb els millors preus de reimpressió.