MERCÈ FÈRRIZ I GIL

El 1993, es va llicenciar en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Es va especialitzar en psicoteràpia a l'Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica, Societat Catalana de Rorschach Mètodes Projectius, Centre de Teràpia familiar de Barcelona i Oglethorpe University (Atlanta, GA).

Té publicats diversos escrits sobre el model de l'espai-temps mental, cinema i psicoanàlisi i ressenyes bibliogràfiques. (https://www.psicoterapiarelacional.es).

La seva experiència professional abasta l'atenció en salut mental comunitària, la intervenció en àmbits educatius i socials, preferentment dins de comunitats petites (km0) i la consulta privada.

Fa un temps va iniciar amb Francesc Vieta aquest viatge per l'univers mental, a la recerca de ponts entre el món físic i el mental, amb l'afany de desenvolupar un model de ment i realitat que integri els descobriments més recents de la psicologia i la física de nostres temps.

COAUTORA DE

  • És coautora, juntament amb Francesc Vieta, del llibre “Clínica del espacio - tiempo mental. Nuevos caminos en psicoterapia”i del llibre" i de "El Universo mental", publicat per aquesta editorial.