SILVIA JOVÉS GÓMEZ

Barcelona (1968). Menor de tres germanes, a les que està molt unida. Comparteix amb elles, des de molt petita, l'afició per la lectura de la seva mare, i amb el seu pare, enginyer industrial, el perfil tècnic i la seva preferència pels estudis de ciències.

Es va llicenciar en Informàtica per la U.P.C. (Universitat Politècnica de Catalunya), compaginant els estudis amb la seva carrera professional, que ha desenvolupat en diferents entitats financeres.

Arran d'una aturada professional per motius personals, va decidir escriure un relat infantil per les seves filles, que en aquest moment comptaven amb 10 i 8 anys d'edat, per iniciar-les en la pràctica de la lectura, al fet que fins aquell moment no semblaven molt atretes per aquesta activitat.  Aquesta primera obra, “Los tres reinos mágicos”, ha estat publicada per aquesta editorial.

Actualment segueix treballant en una entitat que li permet conciliar la seva vida laboral i familiar, i dedicar les seves estones lliures a la lectura i l'escriptura.