¡HAZ FELICES A TUS BACTERIAS! 2ª edició (ebook)

Josep Maria Subirà i Vallès

4.5
  • Tipus
    • ebook
  • Autor
    • JOSEP MARIA SUBIRÀ I VALLÈS

Síntesi de l’ obra:

¡Haz felices a tus bacterias! és la motivadora història de Jordi Valls, que després de ser ingressat per patir un accident vascular cerebral, descobreix casualment la importància que suposa tenir cura d'una manera adequada els milions de diminuts éssers vius que habiten en el nostre interior. Per a això, haurà aprenen-der a viure en harmonia i equilibri amb la natura, millorant amb això la seva salut i qualitat de vida. I la seva curiositat li acabarà portant a descobrir tot un món completament desconegut i sorprenent.

Escrit a manera de relat, aquest llibre aporta a través d'una lectura àgil i propera, diverses eines de ràpida i senzilla aplicació que poden donar poder a les persones que així ho desitgin, tant per tenir cura de si mateixos i pel seu autoconeixement.

Els personatges, tot i que ficticis, estan inspirats en persones i fets reals. En canvi, les referències a les investigacions i persones nomenades sí que són autèntiques.

L'autor:

Josep Maria Subirà i Vallès (Barcelona, ​​1970). És diplomat universitari en Infermeria; especialista en Medicina del Treball; expert en medicina tradicional xinesa; tècnic especialista en Dietètica i Nu-malnutrició i col·laborador del CRESCA (Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari) -UPC.

Creador i expresident de ASECIMET (Associació per a l'Estudi Científic de les Medicines Tradicionals). Practicant de Tai Chi Chuan (estil Yang tradicional), format amb diversos mestres a Barcelona i els Estats Units.

Creador del mètode EMONUTRICIÓN, per comprendre en quin grau afecten les emocions en la salut i com contrarestar-ne els efectes amb els aliments. Aquest mètode integra coneixements provinents de la medicina occidental, la medicina tradicional xinesa, la dietètica occidental i oriental, la microbiota intestinal i les neurociències.

Imparteix classes sobre Ciències de la Salut, Dietètica Energètica i Fonaments de Medicina Tradicional Xina, en diverses escoles de Barcelona.

 

Disponible en format llibre i ebook (epub)