JOAN CARLES SASPLUGAS

Neix a Barcelona el dia 27 d'agost de 1958. Ha desenvolupat la seva trajectòria professional com a alt directiu d'una de les més importants entitats financeres d'Andorra, a la qual va accedir inicialment com un auxiliar administratiu més. Treballador incansable, comunicador entusiasta i amic de l'acció. Li agraden els canvis i la innovació, encara que hagi d'assumir riscos. Els que el coneixen saben que sempre té una nova fita en ment.

Es defineix com un espectador de la vida, que ha gaudit literalment del seu treball des del primer dia que va començar a treballar. Algú el va presentar com un col·leccionista  d'aforismes, que despulla la seva ànima prenent com a punt de partida el conjunt de creences que defensa. I segurament és així. 

La seva primera obra va ser "La Reflexió del dia", publicada per aquesta editorial i prologada per Víctor Küppers. La seva segona obra, "Projecte Felicitat", igualment publicada per aquesta editorial, i que en certa manera podria considerar-se com una continuació de l'anterior, va ser prologada pel Dr. Rojas Marcos