DR. FERRAN GARCÍA FRUCTUOSO

Destacat reumatòleg amb més de 25 anys d'experiència. És especialista en artritis. Actualment és el director científic del Servei de Reumatologia i Unitat d'Assaigs Clínics en Reumatologia de l'Hospital Sanitas CIM.

Va finalitzar els seus estudis de medicina el 1982 i va obtenir el premi extraordinari de llicenciatura de la seva promoció a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. És membre d'honor de l'American Association for the Advancement of Science i membre del Comitè Científic de la Fundació per a la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica (www.fundacionfatiga.org), així com l'American College of Rheumatology, de la International Myopain Society i de la Societat Espanyola de Reumatologia entre altres prestigioses societats científiques. Igualment, va ser membre fundador de la Societat Espanyola d'Investigacions Òssies i Metabolisme Mineral (SEIOMM).

Una de les seves més destacades facetes ha estat la de divulgador sanitari, prestant especial interès a la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica. Col·labora de manera regular amb moltes associacions de malalts i és autor de múltiples articles i llibres; també ha dictat centenars de conferències, tant en l'àmbit nacional com internacional.

Co-autor, juntament amb les Dres. Anna Mª Cuscó i Violant Poca del llibre "Obrint Camí", publicat per aquesta editorial, i juntament amb Victor Claudín, va publicar "Fibromialgia, la verdad desnuda".