FINS AQUI HEM ARRIBAT! Tot allò que ESPANYA no vol que sapigueu de CATALUNYA

ISBN 9788494560811
408 Pgs
PVP = 18,00 €

SINOPSI:
Quan va néixer Catalunya? Érem la nació més moderna d’Europa? Catalunya és Espanya o és d’Espanya? El català ha estat perseguit? En aquest llibre d’en Ferran Juste, escrit en un to crític i sever, hi trobareu aquestes respostes i moltes d’altres, tot fent un repàs als principals esdeveniments històrics, principalment des del 1714, any en què es produeix la veritable “Unidad de España”, això sí, a sang i foc, la qual cosa va representar la definitiva pèrdua del nostre sistema constitucional i de les nostres llibertats.

L’AUTOR:
Ferran Juste i Delgado, nascut a Barcelona al 1955. Té formació de jurista, historiador i monitor de creixement personal. És un veterà professional dels mitjans de comunicació, havent treballat i col·laborat a la premsa, la radio, la TV i el cinema.
Ha publicat, Lo Tro d’Empúries” (Ed. La Busca), “La Templera” (Ed. La Busca), “La Carrossa” (en “coproducció” amb el director de cinema documental Carles Caparrós) (Ed. Pagès, Lleida, 2000) i “La Justa i Perfecta Lògia Lògia TAU l’Orient de Barcelona, 25 anys de maçoneria cristiana a Catalunya” (March Ed.)
Ferran Juste es declara creient, especialment “montserratí”; políticament i ideològica, és considerat home d’esquerres; i com a catalanista que és, també és declara “orgullosament xarnego” i manifestament independentista (és militant d’ERC i membre de la’ANC). Així mateix és francmaçó, iniciat a la Lògia TAU, del Rite Rectificat, des de fa 27 anys.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.