CENTRE EDUCATIU DE DOL

EL CENTRE EDUCATIU DE DOL

EL CENTRE EDUCATIU DE DOL

NOVETAT EDITORIAL
“CENTRE EDUCATIU DE DOL”
Guia per a la mort, el dol i les pèrdues en els centres educatius

Autora: Àngels Miret i Rial

Colecció ROURE
ISBN 9788494354892
164 Pgs.
PVP = 18,00 €

Sinopsis:
Afrontar col·lectivament la pèrdua, el sofriment i el dolor permet donar resposta a moltes preguntes, a moltes inquietuds. Una formació integral no pot deixar de banda aquests aspectes.

Com “viure” la mort quan toca a les portes d’un centre educatiu? “EL CENTRE EDUCATIU DE DOL” és una guia per al professorat i equips directius. Hi trobareu orientacions sobre com afrontar la mort i altres pèrdues significatives amb el vostre alumnat i també un recull d’experiències viscudes que il·lustren la importància d’afrontar la mort i el dol a les aules i donar així l’oportunitat al nostre alumnat i també al professorat i les famílies, d’abordar aquest tema obertament, sense por, sense neguits…

La autora
Àngels Miret i Rial (1957), és mestra psicopedagoga i especialista en dol. Ha treballat en centres públics de diferents tipologies i vuit anys als Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament. Des del 2008 dóna suport a centres educatius i assessora professorat i famílies sobre el dol infantil i adolescent. Ha rebut sobre dol i pèrdues amb Alba Payàs i Anji Carmelo, totes dues deixebles d’Elisabeth Kübler-Ross. També ha realitzat cursos de postgrau sobre dol i intervenció en crisis i emergències, entre d’altres.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.