FERRAN JUSTE I DELGADO

Nascut a Barcelona al 1955. Casat i pare de tres fills. Té formació de jurista, historiador i monitor de creixement personal.

És funcionari de carrera, actualment jubilat, i un veterà professional dels mitjans de comunicació, havent treballat i col·laborat a la premsa, la radio, la TV i el cinema.

Ha publicat, “Lo Tro d’Empúries” (Ed. La Busca), “La Templera” (Ed. La Busca), “La Carrossa” (en “coproducció” amb el prestigiós director de cinema documental Carles Caparrós) (Ed. Pagès, Lleida, 2000), “La Justa i Perfecta Lògia Lògia TAU l’Orient de Barcelona, 25 anys de maçoneria cristiana a Catalunya” (March Ed.), i “Fins aquí hem arribat!” amb aquesta editorial

Ferran Juste es declara creient, especialment “montserratí”; políticament i ideològica, és considerat home d’esquerres; i com a catalanista què és, també és declara “orgullosament xarnego” i manifestament independentista (és militant d’ERC i membre de la’ANC). Així mateix és francmaçó, iniciat a la Lògia TAU, del Rite Rectificat, des de fa 27 anys.