Obrint cami (ebook)

Dres. Ferran J. García, Anna Mª Cuscó y Violant Poca

10.5
  • Tipus
    • ebook
  • Autor
    • DRA. ANNA MARIA CUSCÓ
    • DR. FERRAN GARCÍA FRUCTUOSO

Sinopsi


La Fibromiàlgia, la Síndrome de Fatiga Crònica i la Intolerància Química Múltiple són malalties diferents de gran impacte social, laboral i personal que lamentablement no tenen el reconeixement necessari malgrat el sòlid coneixement que tenim sobre elles.

En aquest llibre, els Drs. Ferran J. Garcia, Anna Mª Cuscó i Violant Poca ens obren les portes de l'estat actual del coneixement per a cadascuna d'elles d'una manera senzilla i comprensible. És útil, tant per al malalt, com per als cercles pròxims i també per als professionals de la salut que vulguin tenir una visió actual basada en l'evidència científica.

 

Els autors


El Dr. Ferran J. García, reumatòleg i coordinador de l'edició, té àmplia experiència assistencial i investigadora a nivell mundial. És fundador de l'Institut Ferran de Reumatologia i Cap del Servei de Reumatologia de la Clínica CIMA de Barcelona. Ha estat el coordinador de la present obra.

La Dra. Anna Mª Cuscó és la presidenta de la Fundació per a la Fibromiàlgia i Síndrome de la Fatiga Crònica, entitat el principal objectiu és la investigació científica d'aquestes malalties.

La Dra. Violant Poca és la cap de reumatologia de l'Institut Ferran de Reumatologia

 

Disponible en  ebook (pdf)