Extractos de cristal (ebook)

Pepa Adell

6
  • Tipus
    • ebook

Sinopsi


En l'Univers tot vibra, i els nostres cossos emmalalteixen en no estar en harmonia les seves vibracions. L'ésser humà, des que neix, inicia la recerca per harmonitzar el seu cos ànima, i és-esperit. Quan s'aconsegueix aquesta harmonia, encara que sigui temporalment, experimentem la pau amb nosaltres mateixos i amb la resta de l'Univers.

Són molts els camins que l'ésser emprèn per buscar el benestar amb si mateix, la majoria d'ells totalment artificials, quan l'Univers ha posat sempre al seu abast els mitjans per poder compensar els desequilibris als quals està exposat: la Llum, el So, les Plantes i els Minerals.

Els minerals han trigat mil·lennis en formar-se i cristal·litzar. Amaguen una saviesa, un ordre i un potencial, que l'ésser humà d'avui en dia està començant a descobrir i utilitzar-tsar.

 

Pepa Adell s'inicia, el 1988, en el camp de la Radioestèsia i la Geobiologia. Des de llavors, es dedica completament tant a la investigació d'aquestes ciències com a la de les propietats biomagnétiques dels vidres i minerals. Creadora i elaboradora dels Ex-tractes i Elixirs de Vidre RUMIS, dedica gran part del seu temps a l'ensenyament de la Radioestèsia i al coneixement dels Cristalls. Ha impartit tallers i seminaris a Madrid, Granada, Linares, Pamplona, ​​Castelló, així com en diversos Centres de Barcelona i la seva província.

 

Disponible en format ebook (pdf)