Cara a cara con la vida (ebook)

Roser Sàez

9
  • Tipus
    • ebook

Sinopsi


Des d'una visió holística de l'ésser humà, en el qual no només intervé la dimensió física, sinó també la mental, l'emocional i l'espiritual, el procés de curació, o millor dit de sanació, ha de ser global, ja que està demostrada la íntima connexió dels diferents aspectes abans esmentats. La solució no només ha de venir de fora, sinó que també cal buscar-la dins d'un mateix.

Tal com la Dra. Eva Juan manifesta en el seu magnífic pròleg, el procés de sanació és el resultat d'un lent, però imparable camí de recerca per arribar a les arrels del que va motivar la seva malaltia i en el qual va posar de manifest la seva determinació en no acceptar una situació irreversible, la seva obertura mental de cercar i investigar tot allò que li servís per al seu objectiu i la seva força de voluntat per posar-lo en pràctica i millorar, a poc a poc, la seva vida, fins que finalment pot tornar a una situació personal similar, però millor, a la d'abans de ser diagnosticada.

 

L'autora


Nascuda el 1969 (Sant Joan de les Abadesses, Girona), ha cursat estudis en diferents àmbits entre els quals Turisme, Disseny Gràfic, Informàtica, Arts Digitals i Idiomes.

Afligida des de molt jove de la Síndrome de Fatiga Crònica, s'ha dedicat a l'estudi de forma autodidacta de les Medicines alternatives, nutrició i dietètica, havent practicat també el mètode Reverse Therapy, del Dr. John Eaton.

Després de superar la seva malaltia ha decidit plasmar els seus coneixements i experiència en aquest llibre per tal de donar ànims i esperança a altres persones afectades de malalties cròniques.

 

Disponible en format llibre i ebook (pdf)