Prohibido pensar (ebook)

Ricardo Rabella

9
  • Apartats
    • DESENVOLUPAMENT DEL CONEIXEMENT I VALORS
  • Tipus
    • ebook

Sinopsi


"Prohibit pensar" .Aquesta era la divisa en temps de la nostra postguerra. Ningú ni res podia discutir. Tot es havia d'acceptar sense, ni tan sols, plantejar el més mínim dubte.

La política i la religió van ser temes prioritaris en la nostra realització personal i humana, precisament per l'educació unidireccional i inflexible que llavors ens van donar i que van produir als escolars d'aquells temps un fort i imprevist contrast quan ens enfrontem amb la realitat.

Aquest llibre pretén únicament raonar de forma senzilla i amb raonaments naturals els diferents postulats religiosos que els nostres educadors, embolicats en una situació política especial, ens van fer viure i que ens han portat a aquest despertar. Quan un dubte de tot i de tots, és perquè ha començat a pensar, fet que les generacions d'espanyols de la postguerra teníem prohibit.

 

L'autor


Ricardo Rabella Bahillo és professor mercantil, va cursar Ciències Econòmiques a la Universitat de Barcelona, ​​Tècnic en Publicitat.

Ha estat professor de la Universitat de Barcelona en matèria de Comunicació. També ha estat director de diverses agències de publicitat, així com assessor d'imatge i comunicació de diferents personalitats i partits polítics espanyols.

Ha dirigit diverses publicacions econòmiques de caràcter nacional.

Autor, entre altres, de les següents obres: "Vull ser polític", "La solució a l'atur en el nou mil·lenni", "Els fills són una estafa" i "A esquena del cap".

 

Disponible en ebook (pdf)