SIN CARTA DE NAVEGACIÓN

Xavier Muñoz Gallego-Mariné

17.95
  • Apartats
    • Benestar i creixement personal
  • Autor
    • XAVIER MUÑOZ

 

Síntesis de lobra

Parlar del dol en format de novel·la em sembla una manera de donar a conèixer mil i un detalls, desconeguts per la gran majoria, que poden ajudar a comprendre els canvis interns que es donen en la persona dolenta. En aquest cas Hellen, un temps després de perdre el seu marit, decideix apartar-se durant una temporada, amb la intenció de buscar com aconseguir posar una mica d'ordre a la vida, tant interior com exterior.

Pors, records, successos, dubtes i preguntes formaran part del seu dia a dia, afrontant-los amb valentia. La inesperada ajuda d'un desconegut anirà prenent pes en aquesta trajectòria de cerca a cegues.

Potser un final una mica sorprenent, però amb unes reflexions que a més d'un/a ajudaran en aquestes preguntes de “qui sóc” i “què faig aquí”, tan recurrents en aquells éssers a qui la vida ha acabat amb tots els seus esquemes , rutines i valors.

 

L’autor


Nascut el 1952. Després d'una llarga trajectòria com a psicòleg, el 2002 va deixar la pràctica totalitat de les tasques professionals per quedar-se al costat de la seva dona, diagnosticada de càncer terminal amb dos mesos màxim de vida. El procés acabaria durant dos anys i mig fins al seu inevitable traspàs, generant-li un profund canvi i replantejament de valors, tant en l'àmbit personal com professional.

Des de llavors va redirigir bona part del seu treball a tasques pròpies de suport, seguiment i reforç terapèutic a persones en dol, així com a impartir conferències, tallers i cursos a personal sanitari, centres especialitzats en dol, i públic en general, per tot Espanya .

Ha format part de l'equip terapèutic de l'Associació “RESPIRA Terres de Lleida, acompanyament vida, mort i dol”. Ha estat director tècnic de la Fundació “Acompanya Ca n’Eva”.

L'aprenentatge viscut durant aquests tretze anys ha provocat que actualment hagi ampliat els seus tallers, de manera totalment aconfessional, a tot allò que ajudi l'ésser humà a avançar en pro una espiritualitat sentida i viscuda des de l'interior.

Aquesta és la seva primera obra com a novel·lista