Projecte felicitat (ebook)

Joan Carles Sasplugas

11
  • Apartats
    • Benestar i creixement personal
  • Tipus
    • ebook
  • Autor
    • JOAN CARLES SASPLUGAS

Sinopsi


Projecte Felicitat és un recull de proverbis i aforismes que utilitza l’autor per reflexionar sobre la vida, el lideratge, l’excel·lència, la solidaritat o l’amor. Però aquesta vegada en Joan Carles ha introduït una petita innovació, la música, que complementarà les seves paraules i ens ajudarà a submergir-nos en les nostres pròpies reflexions. Per això, al final de cada capítol trobarem un codi QR amb un enllaç per escoltar, a través de Spotify, una cançó inspiradora relacionada amb el missatge que l’autor vol transmetre. El llibre aconsegueix una simbiosi tan perfecta entre èxit i felicitat que a vegades ens fa preguntar si és l’èxit el que ens porta a la felicitat, o al revés, si ser feliç és la clau per assolir l’èxit personal i professional.

El llibre ha estat prologat, entre d'altres, pel Dr. Rojas Marcos

 

L'autor


Joan Carles Sasplugas i Vilagut, va nàixer a Barcelona el 27 d’agost de 1958.  Es defineix com un espectador de la vida, que ha gaudit literalment de la seva feina des del primer dia que va començar a treballar.  Algú el va presentar com un col·leccionista d’aforismes, que despulla la seva ànima prenent com a punt de partida el conjunt de creences que defensa. I segurament és així.

Encara que per la forma pugui semblar una continuació de La reflexió del dia (Tarannà Edicions 2012), aquest segon llibre fa un salt endavant per ajudar-nos a assolir la satisfacció personal i professional, i ens motiva a fer de la FELICITAT el principal objectiu de les nostres vides.

Disponible en format ebook (pdf)