Mi muñeca de trapo (ebook)

Floria Pons

  • Apartats
    • Benestar i creixement personal
  • Tipus
    • ebook

Sinopsi


Després passar els anys de transformació a la petita cala , Violeta i la seva família decideixen emprendre una nova vida a la gran ciutat . Des d'aquest lloc, vol llaurar-se un futur laboral fins ara en estat de gestació , a l'hospital on es dedica a acompanyar els malalts amb precària salut. Des del departament d'assistència social , li assignen una nena malalta de càncer. Patricia anhelava ser una ballarina i ara més aviat sembla una nina de drap , tal com la compara la seva mare, en veure-la sense força. L'únic que el manté il·lusionada és el desig de conèixer el seu cantant favorit i tot el que envolta al seu ídol. Mentrestant, Violeta coneix per casualitat, a una pallassa que realitza una actuació interpretant a una nina de drap que es converteix en ballarina. A causa de la semblança d'aquestes dues persones, Violeta decideix conèixer aquesta artista i presentar-li a la nena. A partir de llavors, s'esdevenen una sèrie de sincronies entre tots els personatges que desencadena en una transmutació en cada un d'ells que canviarà les seves vides per sempre.

 

L'autora


Floria Pons Coll, va néixer a Maó l'any 1973, filla de comerciant i mestressa de casa, sent la menor de tres germans. Va cursar estudis secundaris de Disseny a l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics de la mateixa ciutat.

Va escriure "La búsqueda de Violeta", una espècie de faula, en què relata la seva experiència personal de resiliència després de la mort del seu fill Carles.

"Mi muñeca de trapo" segueix amb el mateix caire de superació i lluita davant els proves més dures que pot assignar la vida, relatada des d'un prisma de tendresa i sensibilitat.

 

Disponible en format ebook (pdf)