MÉS ENLLÀ DE L'EMOCIÓ

Marta Povo i Audenis

12
  • Apartats
    • Benestar i creixement personal
  • Tipus
    • En paper
  • Autor
    • MARTA POVO

Síntesi obra:

Més enllà de l'emoció ens mostra el vincle existent entre ego i ànima, l'efecte mirall entre persones, la polaritat positiva i negativa de cada emoció, el contagi emocional, quina relació tenen amb el karma, i com activar o potenciar la nostra intel·ligència emocional. Encara que ens porta més enllà encara perquè facilita l'auto-educació emocional i ens permet descobrir o comprendre els múltiples valors, intel·ligències i talents naturals que tenim tots, dons que podem descobrir en cada un, sigui nen, adult o ancià.

Amb aquesta obra l'autora ens facilita una enorme ajuda en el camp de la psicologia i de la pedagogia, però també és una eina imprescindible per a l'auto-curació i per a tot terapeuta que aposti per la salut integrativa. Una de les grans aportacions inèdites en aquesta obra és el desenvolupament de la teoria dels Cinc Elements de la medicina xinesa, des del punt de vista de les emocions, descobrint-nos per exemple que una ràbia està alimentada per una por, i aquest al seu torn s'activa a partir d'una pèrdua, i una tristesa o depressió és el resultat d'un estrès, i alhora una obsessió o hiper-reflexió està causada per una desmotivació existencial. Aquesta roda emocional posseeix un gran valor, teòric i pràctic, tant per a terapeutes i psicòlegs com per als pedagogs actuals.

 

L'autora:

Marta Povo i Audenis (Barcelona, ​​1951). És acupuntora, psicoterapeuta, docent i una experta escriptora amb més de vint llibres publicats sobre terapèutica i desenvolupament personal. La seva extensa formació en l'àmbit de la salut integrativa, la neuropsicologia i l'espiritualitat, l'han capacitat per donar diferents tipus de cursos i seminaris sobre evolució i consciència, alhora que realitza visites, assessories i tutories privades. La seva gran aportació terapèutica va ser la creació del mètode Geocrom el 1994, una nova forma d'acupuntura sense agulles que incideix majorment sobre les alteracions psico-anímiques de l'ésser humà a qualsevol edat.

 

Disponible en format llibre i ebook (epub)