LA HORA DE LA LUZ (ebook)

Marta Cendrero Fuentes

9.00
  • Apartats
    • Benestar i creixement personal
  • Tipus
    • ebook
  • Autor
    • MARTA CENDRERO FUENTES

Síntesis obra:

"Fiat Lux ... et facta est lux”, amb aquestes sis paraules cosmogòniques aquestes precisament així en llatí, nostra llengua mare, plenes de força, misteri i bellesa, segons narra el Gènesi (I, 3), s'inicia el camí del Vida, separant la Llum de les Tenebres.

Qui no s'ha quedat alguna vegada, en la seva vida, fascinat per la llum? La llum de l'alba, la llum del capvespre, la llum de la lluna, la llum del Sol ... Llum, sempre llum, tan distinta, de tants colors diferents i en el fons sempre la mateixa.

El nostre planeta, si algun dia deixa de rebre la llum del Sol, tindria els dies comptats pel que fa a la vida es refereix. Però, què és la Llum? Quina és la seva naturalesa? Quina és la seva importància per a l'ésser humà i per a tot ésser vivent? La Llum és fonamental en la creació de la vida i en el seu manteniment, tant a nivell espiritual com cel·lular.

Aquest llibre és una oda a la Llum, en agraïment a tot el que ens dóna i segueix donant. És el resultat d'una investigació per trobar el significat del que és la Llum. Un compendi que demostra la influència que la Llum ha tingut, i té, en totes les religions i creences, des de la més remota antiguitat fins als últims avanços de la Física Quàntica d'avui dia, i de com el seu maneig conscient pot influir decisivament en el futur de la Humanitat.

 

L'autora:

Marta Cendrero és Logopeda especialitzada en veu i comunicació per La Universitat Ramon Llull. Ha treballat en diferents camps com a terapeuta, professora, fotògrafa, investigació i en esdeveniments de comunicació. Des dels 20 anys s'ha dedicat a l'estudi de l'energia humana i  medicina  vibracional (Institut Edward Bach i Medicina Biosintergética amb el Dr. Jorge Carvajal).

La seva recerca personal la va portar fins a Calcuta (Índia) per a col·laborar durant un temps a una de les cases de la Mare Teresa. Aquest país i la seva cultura ancestral van marcar un punt d'inflexió en la seva trajectòria vital, re-bent una forta influència de figures com Krishnamurti, Sri Yukteswar, Yogananda, Sri Aurobindo i Mirra Alfassa.

Un altre país important per a l'autora ha estat Perú. Mentre que l'Índia va representar un dur despertar a la Llum, Perú va ser la suau revelació de la mateixa.

Aquest llibre és una oda a la Llum, en agraïment a tot el que ens dóna i segueix donant. Perquè entenguem millor la seva essència i també la nostra. Som Llum!

 

Disponible en format llibre i ebook (epub)