La búsqueda de violeta (ebook)

Floria Pons

7.00
  • Apartats
    • Benestar i creixement personal
  • Tipus
    • ebook

Sinopsi 


La vida  estructurada de Violeta  amb uns pilars sòlids, tals com una educació submisa, una professió còmoda i una harmonia familiar, s’enfonsa després de la mort del seu fill petit. Una mort que la protagonista  qualificava d’absurda en un començament, però més tard aquest esdeveniment serà un trampolí per a descobrir una nova realitat.

Intenta trobar la pau visitant una cala, on va llençar les cendres del seu fill  i en aquest lloc repeteix, una i una altra vegada, la maleïda pregunta: ¿perquè a mí?, amb immens dolor. Sobtadament un dia rep d’un mestre, respostes amb saviesa i tendresa sobre la vida, la mort, l’amor i el perdó.

Les converses que mantenen en aquesta cala converteixen aquest escenari màgic i magistral on Violeta aprèn una que difícilment podrà oblidar.  

“La búsqueda de Violeta”, no és una historia inventada, ni de lamentacions, ni un diari de records tristos, tampoc una teoria de vida, ni una revelació del més enllà. És un senzill testimoni, y gran al mateix temps, de com els llaços de l’amor resten inalterables després de la mort. 

 

L'autora


Floria Pons Coll, va néixer a Maó l'any 1973, filla de comerciant i mestressa de casa, sent la menor de tres germans. Va cursar estudis secundaris de Disseny a l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics de la mateixa ciutat.

Amb aquesta obra, una espècie de faula, relata la seva experiència personal de resiliència després de la mort del seu fill Carles.

També és autora de "Mi muñeca de trapo", una mostra de superació i lluita davant els proves més dures que pot assignar la vida, relatada des d'un prisma de tendresa i sensibilitat.

Disponible en ebook (pdf)