EL CENTRO EDUCATIVO DE DUELO (en castellà)

Angels Miret i Rial

ISBN format paper: 9788412185126

PVP: 18,00 €

ISBN format ebook: 9788412185133

PVP: 9,00 €

Sinopsi


Afrontar col·lectivament la pèrdua, el sofriment i el dolor permet donar resposta a moltes preguntes, a moltes inquietuds. Una formació integral no pot deixar de banda aquests aspectes.

Com “viure” la mort quan toca a les portes d’un centre educatiu? "EL CENTRO EDUCATIVO DE DUELO" és una guia per al professorat i equips directius. Hi trobareu orientacions sobre com afrontar la mort i altres pèrdues significatives amb el vostre alumnat i també un recull d'experiències viscudes que il·lustren la importància d’afrontar la mort i el dol a les aules i donar així l'oportunitat al nostre alumnat i també al professorat i les famílies, d'abordar aquest tema obertament, sense por, sense neguits...  

 

L'autora


Àngels Miret i Rial (1957), és mestra psicopedagoga i especialista en dol. Ha treballat en centres públics de diferents tipologies i vuit anys als Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament. Des del 2008 dóna suport a centres educatius i assessora professorat i famílies sobre el dol infantil i adolescent.

Ha rebut formació sobre dol i pèrdues amb Alba Payàs i Anji Carmelo, totes dues deixebles d'Elisabeth Kübler-Ross. També ha realitzat cursos de postgrau sobre dol i intervenció en crisis i emergències, entre d'altres.