El camino del duelo - 2ª Edició (ebook)

Xavier Muñoz

8
  • Apartats
    • Benestar i creixement personal
  • Tipus
    • ebook
  • Autor
    • XAVIER MUÑOZ

Sinopsi


Aquestes no són unes pàgines de mort i desassossec, sinó d'amor i esperança, perquè a la mort li ha sortit un rival imbatible. Ella potser podrà acabar amb tot, però mai amb l'amor doncs, al contrari que molts altres sentiments, aquest no té data de caducitat, sinó que es renova i creix diàriament. (Del pròleg)

"Aquest és, sens dubte, el llegat més preciós que m'ha deixat la dona de la meva vida, a qui segueixo estimant més enllà de la mort física ia qui intent tornar, a través de la meva evolució personal, només una petita part de tot el que m'ha lliurat i continua donant-me diàriament. "(L'autor)

 

L'autor


Nascut el 1952. Director d'un important centre de psicologia clínica i industrial. El seu treball d'ases-soria a empresaris i públic en general es va veure truncat per la malaltia de la seva esposa, deixant-ho tot per acompanyar-la fins als seus últims dies.

Imparteix cursos i conferències sobre com afrontar la mort d'un ésser estimat, alhora que seminaris especialitzats per a directius i alts càrrecs, en els quals atén per igual al factor rendiment laboral com a l'humà.

En l'actualitat forma part de l'equip terapèutic de l'Associació "RESPIRA Terres de Lleida, Acompanyament vida, mort i dol", i director tècnic de la Fundació "Acompanya Ca n'Eva", així com del Centre d'Escolta Ca n'Eva- Camils ​​(Barcelona i Matadepera)

Disponible en format llibre i ebook (pdf i epub)