Déjame Llorar - audiolibro (mp4)

Anji Carmelo

16
  • Apartats
    • Benestar i creixement personal
  • Autor
    • ANJI CARMELO

Sinopsis

"Déjame llorar" és un suport en la pèrdua, un resguard de les tempestes que ens assolen quan aquest ésser estimats se'n va i ens deixa sols. Pot ser la nostra companyia durant el període de dol, ja que ens explica el que ens passa, d'una forma senzilla i clara.

És un ajut per a comprendre'ns i comprendre el procés tan personal que tots passem, quan ens enfrontem al buït màxim. És un consòl per als que ens quedem, ja que obre les portes a l'enteniment del dolor i del sofriment.

També és un ajut per als que comparteixen la vida amb la persona que està plorant aquesta pèrdua, perquè permet arribar a la comprensió del seu dol, donar-li suport i ajudar-lo en els moments més difícils. A través de l'escolta d'aquest audio llibre, narrat per la seva autora, podran adonar-se que el període dol és necessari i natural.

L'autora

Anji Carmelo és doctora en Metafísica. Experta en processos de dol i malaltia. és conferenciant i autora dels llibres: "Caminio de Héroes"; "Enfermedad y vida"; Ets dins del meu cor"; "De oruga a mariposa"; "¿Qué me pasas" y ¿Por qué se ha ido?", tots ells publicats per aquesta editorial.