Deixa’m plorar - 2ª edició

Anji Carmelo

6.50
ebookEn paperAiudiollibre
CatalàCastellà

Sinopsi


"Deixa'm plorar" és un suport en la pèrdua,  un resguard de les tempestes que ens assolen quan aquest ésser tan estimat se’n va i ens deixa sols. Pot ser la nostra companyia durant el període de dol, ja que ens explica el que ens passa d’una forma senzilla i clara.

És un ajut per comprendre’ns i comprendre el procés tan personal pel qual passem tots els que hem hagut d’enfrontar-nos al buit màxim. És un consol per als que ens quedem,  ja que obre les portes a l’enteniment del dolor i del sofriment.

També és un ajut per als que comparteixen la vida amb la persona que està plorant aquesta pèrdua, perquè permet arribar a la comprensió del seu dol, donar-li suport i ajudar-lo en els moments més difícils. A través de la lectura d’aquest llibre podran adonar-se que el període de dol és necessari i natural.

L'autora

Anji Carmelo, és Doctora en Metafísica. Experta en processos de dol i malaltia, és conferenciant i autora de les obres: Cámino de Héroes, Ets dins del meu cor, Enfermedad y Vida, De oruga a mariposa, ¿Qué me pasa? y ¿Por qué se ha ido?.

Disponible en paper, ebook (pdf) i audiollibre (mp4)