CRECIMIENTO CON CONCIENCIA

Verónica Fernández

19.95
  • Apartats
    • Benestar i creixement personal
  • Autor
    • VERO FERNÁNDEZ

Sinopsis:

En temps d'incertesa, quan tot s'ensorra, tendim a buscar les respostes que anhelem fora de nosaltres. I si tot el que necessitem ja es troba dins nostre i que únicament necessitem les ulleres adequades per poder-ho veure?

L'autora ens convida a un viatge fascinant que ens obrirà la ment a noves possibilitats i realitats que no coneixíem, per descobrir el gran poder que resideix en nosaltres, per gaudir de tot el que ja està al nostre abast. Començant per la ciència a nivell atòmic i acabant per la transcendència de l'Ésser humà, es recorre un enriquidor camí que condueix el lector per la Física Quàntica, el misteri de Cervell i Ment, els límits entre Ciència i Espiritualitat, el despertar de la Consciència ( en tots els éssers), un oceà de Vibració i Freqüències (i com elevar-les), la connexió amb els sentits del Cor, el nou paradigma de la Medicina de la Consciència, els nous descobriments científics en Epigenètica i Sanació, la Reprogramació mental i els fonaments bàsics de la Co-Creació de la Realitat, la gestió conscient del Temps i trobant el nostre Propòsit dins del Pla dins de l'etern Cicle de la Vida.

Aquest llibre permet descobrir la ciència i l'espiritualitat com mai no s'havien explicat abans, per aprendre eines pràctiques que transformin la vida del lector.

 

L’ autora

Verónica Fernández Pascual (Manresa, 1980) Doctora en Biologia Molecular, Terapeuta Sintergètica, Mestra de Reiki i Mentora Moon Mother, així com Mentora Professional Experta certificada i directora de l'Àrea de Salut de la Xarxa Global de Mentors.

La seva passió per la divulgació dels ponts existents entre ciència i creixement personal i espiritual la va portar a crear i organitzar la primera i segona Cimeres Virtuals Creixement amb Consciència (gener i novembre 2018), que van arribar a més de 10.000 persones de tot el món i van reunir en total més de 60 experts que van mostrar com els nous paradigmes de la ciència poden canviar la visió de la nostra realitat per, amb això, canviar el nostre món.