AMOR INFINITO (ebook)

Aurora Nicolás

8.5
  • Apartats
    • Benestar i creixement personal
  • Autor
    • AURORA NICOLÁS

Sinopsis:

Davant la malaltia la vida canvia el sentit. Veure morir a una filla és dur, però veure-la patir és punyent. Com sobreviure davant de tant dolor?

L'autora ens narra com la seva filla gran és una nena sana fins que a l'edat de 9 anys comença a presentar diferents símptomes. Trigaran 10 anys en saber de quina malaltia es tracta, Lafora, un tipus d'Epilèpsia mioclónica progressiva, sense tractament conegut ni cura, amb un deteriorament progressiu a nivell neurològic fins que es produeix la mort. Quan la malaltia s'agreuja Aurora deixa de treballar per tenir cura de la seva filla. Idoia mor als 25 anys.

Amb aquest llibre l'autora comparteix les seves vivències més íntimes davant la malaltia, la recerca de respostes, l'acompanyament, les eines que la van ajudar a sobreviure i el procés de dol. És sobretot una història de superació davant la dificultat més gran que una mare pot trobar: la malaltia i la mort d'una filla. Durant el procés Aurora descobrirà que la vida té un sentit més enllà de l'aparença, que el dolor es pot transformar i que la mort és la porta a l'amor infinit.

 

L autora

Aurora Nicolás Manzanres (Barcelona, 1962). Es considera aprenent de la vida, creativa, autodidacta i polifacètica. És la mare de dues filles, Idoia i Ruth.

La malaltia i mort de la seva filla gran serà un abans i un després en la seva vida.

Apassionada de la Psicologia, la poesia i l'aquarel·la. És terapeuta floral, especialitzada en acompanyament al dol i la malaltia i Doula.

Ha col·laborat en diferents associacions com a voluntària: ASCE, Al-Anon, AVES i Merrylife.

Aquest és el seu primer llibre en solitari.