SENYALS

Jaume Salinas i Ferraz

  • Tipus
    • En paper

Síntesi (català)                                                                                                              

Si ens parem a pensar una mica en moltes de les coses que ens han passat a la vida, desproveïdes de qualsevol lògica racional, recordarem que, en els moments immediatament posteriors als fets concrets, ens vam quedar perplexos per la situació viscuda. En algunes ocasions, sobretot quan més fort i incongruent era la situació, amb més fermesa vam voler trobar una 'solució' que ens deixés satisfets a nosaltres mateixos ia la nostra estructura racional, que justifiqués o ens ajudés a trobar una explicació que ens tranquil·litzés, per poder tornar a la nostra normalitat vital.

En aquest llibre es recullen un total de trenta històries reals, narrades a l'autor pels quals les van viure de primera mà. Aquest conjunt d'històries és més aviat com una mena de senyals. Senyals que només són perceptibles i interpretables per als que no es conformen només amb la nostra realitat física ordinària i estan oberts i receptius a altres aspectes de la realitat. Senyals que s'omplen de sentit i marquen el camí correcte, com quan estem de camí per la muntanya i de tant en tant ens trobem alguna indicació que ens diu que anem en la direcció correcta.

L'autor:                                                                                                                             

Jaume Salinas, va nèixer a Barcelona a meitats del segle passat. Ha desenvolupat la seva activitat professional en una important entitat financera. A començament d’aquest segle, va iniciar la seva activitat com ha editor. Articulista i conferenciant, és autor també dels libres “Avui convido jo” i “Señales 2.0

 

Disponible en format llibre i ebook (pdf)