Sé tú mismo aunque seas un gilipollas (ebook)

Mercedes Pajarón

  • Tipus
    • ebook

 

Sinopsi


Els gurus empresarials en clau d’humor, a través d’una irònica biografia de ficció (?) sobre un suposat guru empresarial

El llibre encadena la delirant història de Hall, que lluny d’acomplexar-se per les seves absurdes experiències, sent cada moment i situació de la seva vida com un valuós aprenentatge per despertar el líder en potència que porta dins. La novel·la transcendeix del to humorístic que s’observa a primera vista, basat en moltes ocasions en una apologia de l’absurd, per esdevenir una caricatura de les grans decisions empresarials, que segons els seus ideòlegs semblen brillants, però que, de vegades, poden comportar conseqüències nefastes. Hall és ignorant, miserable, egoista i calculador en la seva particular concepció del món, on sembla valer tot per aconseguir els seus objectius. No obstant això, més enllà de la seva persistent altivesa, en totes les decisions s’amaga una estranya lògica pròpia, que deixa per a cada lector la interpretació de la veritable essència del personatge.

 

L’autora


Mercedes Pajarón, nascuda a Barcelona, llicenciada en filologia francesa, professora, traductora. També va estudiar direcció de cinema, si bé va preferir la comunicació escrita quant va advertir que mil paraules poden valer més que una imatge. Des de llavors, no ha deixat d'escriure.

Ha publicat diversos dels seus relats curts en revistes literàries digitals com “Minatura”, “Edición personal”, “Margen cero” y “Revista Eñe”.. Així mateix, tres dels seus contes han vist la llum en edició impresa, en les antologies “Cuentos para sonreír”, “Más cuentos para sonreír” y “Cuentos alígeros”, de l’'Editorial Hipálage.

Ha quedat finalista en el I concurs internacional de antidefiniciones de l'amor "Garzón Céspedes", al certamen de crítica literària "Benito Pérez Galdós", i en el III concurs "Pablo Neruda" de cartes d'amor.

 

Disponible en format ebook (pdf)