Paraules trobades (ebook)

Ramon Sales

8.5
  • Tipus
    • ebook

Sinopsi


"Paraules trobades" no és un llibre de poesia corrent, és el resum i compendi de la capacitat artística del seu autor, Ramon Sales, continuador d'una saga familiar relacionada amb el món de la cultura, i que en aquesta recopilació ens ofereix una magnífica combinació de poesia visual i escrita, ja que cada poema està acompanyat per un dibuix suggeridor i inspirador del propi autor.

L'autor ens convida a acompanyar-lo en el seu personal recorregut vital, que com ell mateix ens diu: "... quin procés més meravellós pot arribar a ser endinsar-se en la màgia de les paraules i veure com, a poc a poc, .... inexplicablement cobra vida pròpia i et sedueix ". Això sí, tot això amb la constant presència del seu Vallclara, lloc de refugi i principal font d'inspiració.

 

L’autor


Ramon Sales neix a Barcelona al 1949, essent el petit de 6 germans, amb el temps va arribar a ser el sisè d’onze, es a dir el mitjà i això el marcà de per vida. Sempre ha estat entre el silenci dels grans i el soroll dels petits. En aquest interval a dissenyat la seva vida sense sorolls i sense silencis, que  l'han fet parlar amb els dibuixos i els poemes, una part dels quals ara publica per primera vegada. Casat i amb dos fills i una neta.

En el camp professional ha dedicat la seva activitat a la enginyeria de sistemes informàtics i d’organització, dissenyant múltiples sistemes integrals de software

Artista no catalogat, desconegut, que vol sortir sense por a les prestatgeries de les llibreries primer i més tard entrar en la zones privades i sensibles del seus lectors.

Ha exposat a Barcelona els anys 1985 i 1999. Te obra seva a la “Col·lecció Testimoni”  i a diverses col·leccions privades.

 

Disponible en format ebook (pdf)