LOS TRES REINOS MÁGICOS

Silvia Jovés Gómez

12
  • Tipus
    • En paper

Sinopsi                                                                                                                                                                                                                       

Paula i Ana són dues germanes que viuen una aventura emocionant i inesperada, durant les vacances estivals que passen a casa de la seva àvia al camp, quan descobreixen un llibre antic escrit per una nena anomenada Cate, i que narra la seva aventura inacabada després d'haver contactat amb els regnes de les Fades, els Mags i els Follets, a través d'una porta misteriosa que es troba al jardí de la casa. Cate tenia l'encàrrec de reunir novament aquests regnes màgics que estaven desunits, però a l'haver de acompanyar els seus pares de tornada a casa, es veu en la impossibilitat d'aconseguir el seu objectiu.

 Paula i Ana es responsabilitzen de dur a terme la missió inconclusa de Cate. Ho aconseguiran? Aconseguiran unir novament aquests tres regnes màgics?

L'autora                                                                                                                                                                                                                      

Silvia Jovés Gómez (Barcelona, ​​1968) és la menor de tres germanes, a les que està molt unida. Comparteix amb elles, des de molt petita, l'afició per la lectura de la seva mare, i amb el seu pare, enginyer industrial, el perfil tècnic i la seva preferència pels estudis de ciències.

Es va llicenciar en Informàtica per la U.P.C. (Universitat Politècnica de Catalunya), compaginant els estudis amb la seva carrera professional, que ha desenvolupat en diferents entitats financeres. En un moment de la seva vida, va haver de fer una aturada professional per motius personals i va decidir escriure un relat infantil per les seves filles, que en aquest moment comptaven amb 10 i 8 anys d'edat, i no semblaven sentir-se especialment atretes per la lectura, amb l'objectiu que es familiaritzessin amb aquesta pràctica.

 Actualment segueix treballant en una entitat que li permet conciliar la seva vida laboral i familiar, i dedicar les seves estones lliures a la lectura i l'escriptura.

Disponible en format llibre i ebook (pdf)