SET PARAULES MÀGIQUES... per a tu

07/06/2022
Tarannà Edicions
  1. MOU-TE

Mou casa teva, el teu llit, el teu cos. Camina per les muntanyes, surt de la teva rutina, de les relacions i els patrons de vida. Canvia la teva perspectiva. Apropa't a persones amb qui ser autèntic, persones que nodreixin els teus somnis.

No cal moure muntanyes; moure una pedreta pot fer meravelles.

 

  1. TOCA . . .

. . . el teu cos. Abraça la gent al forn, al parc, a les portes de tota la ciutat. Besa la gent. Assaboreix la sensació d'un mocador de seda, d'un tros de fusta, d'altres textures -la molsa, escorces, roques, etc. . . i . . . laigua.

Gaudeix del plaer de tocar -com un invident-.

 

  1. ESCOLTA

Seu en silenci, observa i escolta, quant sigui digne de ser escoltat. Escolta de la gent, el que realment diu. Escolta fins a la darrera nota d'una cançó. Escolta la teva veu interna, la que només sents quan per a la confusió. Escolta el xiuxiueig de les fulles, el raucar de les granotes, el cruixir de la fusta cremant.

Escolta amb el cor i, sempre, el que mai no es diu.

 

  1. SENT . . .

. . . el dolor i el goig, fins a pensar que t'evaporaràs. Riu fins que et faci mal, estima des del més profund del teu cor. Rendeix-te a la sensualitat de la vida. Enutja't i expressa la teva fúria, si és el cas, però tot sol.

Si no sents profundament, no ets viu.

 

  1. CONFIA

Saps què necessites saber. Atura els teus dubtes. Aquella pessigolla interna és la teva veritat més gran; et servirà de la millor manera possible. Et penedeixes quan desconeixes o negues la teva intuïció. Pensa que tu i només tu, saps què és millor per a tu mateix. Si passes, sense adonar-te'n, tot el dia pintant, això és el que has de fer. Si t'encanta caminar per la vora del mar, arriba-hi.

Si no confies en tu, et converteixes en floridura.

 

  1. REUNEIX-TE . . .

. . . amb gent que estimes. Menja acompanyat, camina en companyia pel bosc, conversa i parla, llegeix en veu alta per als altres. Celebra que els teus cabells, la teva pell, el teu cos i les teves històries siguin diferents de les d'altres, i alhora molt semblants.

Cuina i menja acompanyat.

 

  1. REP

Per una vegada deixa de donar, donar i donar a tots menys a tu mateix. Accepteu els complerts amb gràcia. La veu que necessites escoltar, l'abraçada, el moment de conversar, el menjar, els diners, . . ., sempre et seran oferts. Obre't a rebre, obre els teus braços i tendeix les teves mans, . . ., perquè siguin omplert en abundància.

Rep tot el bo que mereixes i mostra't agraït per això.

 

(Text cedit per Jordi Casamor)

 

Mou-te, toca, escolta, sent, confia, reuneix-te, rep amb els autors de Tarannà Edicions. T´esperem!