La mort de la meva filla em va obrir la porta a l´Amor Infinit

28/07/2022
Aurora Nicolás

 

 

Comprendre que la Mort és un procés de Vida i Amor és veritablement difícil per a la nostra Personalitat. Només es pot experimentar un cop es transita i s'abraça el Dolor, i la situació es viu amb consciència, acceptació i confiança; quan es viu des de l'Ànima. Perquè la Veritat de la Vida i de la Mort només es pot comprendre des de l'Ànima.

 

Al programa del Fil d'Ariadna en tenim un bell i impressionant testimoni, que ens servirà a tothom, tant a les persones que han perdut éssers estimats com a les que no. La mort és un procés natural que ens acompanya a tothom, cada dia.

 

Aurora va perdre la seva filla Idoia a l'edat de 25 anys per una malaltia degenerativa rara i molt difícil, que va començar a donar els primers símptomes als 9 anyets.

 

Aurora va viure la Mort i el dol de la seva filla des de l'Ànima, després d'un llarg, punyent i duríssim camí. Però amb un treball intern de consciència i de connexió espiritual, va aconseguir transformar el Dolor a Amor, i va trobar el sentit de la Vida.

 

Aurora és el bell clarejar que hi ha darrere de la Mort. Aurora és la llum que va guiar el camí d'una lluita física i emocional molt dolorosa, per superar-la i arribar a la Veritat del Rerefons. Per arribar a l'Amor Infinito.

 

Amor Infinito és com es titula el seu impressionant llibre, editat per Tarannà Edicions, on relata tota la seva història i molt més.

 

Aurora Nicolás Manzanares (Barcelona, ​​1962) es considera aprenent de la vida, creativa, autodidacta i polifacètica. És la mare de dues filles, Idoia i Ruth. La malaltia i mort de la seva filla gran serà un abans i un després a la seva vida. Apassionada de la psicologia, la poesia i l'aquarel·la. És terapeuta floral, especialitzada en acompanyament al dol i la malaltia i Doula. Ha col·laborat en diferents associacions com a voluntària: ASCE, Al-Anon, Aus i Merry-life. “Amor Infinito” és el seu primer llibre en solitari, editat per Tarannà Edicions.