L'Associació Bona Voluntat en Acció (BVA) celebra 25 anys de la seva imprescindible tasca d'inclusió sociolaboral

29/09/2022
Tarannà Edicions
L'Associació "Bona Voluntat en Acció" (BVA) és una Associació de caràcter social basada en el voluntariat que treballa des de 1997 per a la inclusió social i laboral de les persones i famílies que es troben en situació de vulnerabilitat del barri del Poble-sec i rodalies, a Barcelona. A través d'un pla d'atenció integral atenen i acompanyen les persones en la promoció de la seva autonomia i empoderament, tot fomentant l'esperit de solidaritat i el voluntariat. Els principals valors en què es fonamenta l'activitat de l'entitat són el respecte, la igualtat, la justícia social i la solidaritat, conceptes bàsics que comparteix amb l'ideari de Tarannà Edicions.


Tarannà Edicions forma part de l'Associació "Tarannà i Sinergies", el principal objectiu de la qual és estar al servei dels altres, col·laborant en diverses iniciatives de projecció social.


Per això els beneficis que es puguin obtenir de la venda dels llibres es destinen íntegrament a accions de caràcter social, com per exemple a la Bona Voluntat en Acció (a Barcelona, ​​Espanya).


CONEIX el magnífic treball de BVA AQUÍ.