Festival d´Estiu de Crecimiento con Conciencia

16/06/2022
Verónica Fernández

Vero Fernández, autora del llibre Crecimiento con Conciencia, ha organitzat el primer Festival de Verano ConCiencia, on celebra la publicació del llibre compartint amenas entrevistes diàries entre el 21 de juny i el 20 de juliol.

I és que més que una estació, l´Estiu és un estat de consciència on celebrem i reconeixem els fruits del que hem sembrat en el passat honrant el poder creatiu i expansiu que resideix en tots i cada un de nosaltres.

En ell...

  • Cada dia podràs gaudir d'un vídeo refrescant de 15-30 minuts en el que tant els experts participants al llibre com a convidats maravillosos aprofundir en els temes apassionats que tractem en ell per als disfrutes de primera mà.
  • T'inspiraràs amb altres experts de Taranna Edicions com a Jaume Salinas, Marta Povo, Marta Cendrero, Josep Maria Subirà, Mercè Ferriz, Francesc Vieta i Anji Carmelo, així com altres autoritats mundials com Gopala, Paulina Peña, Ángela Kohler, Ana María Bonotti, Claudio Méndez, Elizabeth Canales, Jordi Bufí, Marcela Vargas, Wilmer Soler, Nelson Rueda, Jezabel Martínez, Belén Liesa... i molts més! 

És un festival totalment gratuït, i de fet trobaràs tots els vídeos a les xarxes socials de Verónica durant els dies del Festival (i properament a la de Taranná Edicions), així que si encara no t´hi has subscrit pots fer-ho a...

📸 Instagram

🔺 Youtube

👩 Facebook

 

O bé si ho prefereixes, pots rebre els vídeos còmodament al teu correu electrònic per a que no et passis ni un, inscriu-te GRATUITAMENT AQUÍ.

 

T'esperem!!