Encén la teva Llum

01/07/2022
Josep Maria Subirà i Verònica Fernàndez Pascual
Has escoltat mai la frase que som “Sers de Llum”? De vegades pensem que és una frase metafísica i espiritual. I així és (en part). Resulta que estudis recents al camp de la biofísica ens demostren que, literalment, estem fets de llum i… fins a l'emetem!. D'aquest lluminós tema en parlarem avui amb Josep Maria Subirà i Verònica Fernàndez Pascual?

 

 

 

🗣 JOSEP MARIA SUBIRÀ

http://www.labacteriafeliz.com/

Josep Maria Subirà és Graduat en Infermeria i Medicina Tradicional Xina, Escriptor, Divulgador i Facilitador de Salut i Co-creador de www.labacteriafeliz.com. És autor del llibre “Fes feliços els teus bacteris!” (Tarannà Ediciones), un relat per al benestar i una llarga vida, en el qual ens comparteix com la clau d'una bona salut comença pels intestins, i del llibre “No Fui Yo!” on sotmetem a sumaríssim judici a un conegut virus per descobrir la veritat sobre la seva tergiversada història.

🗣VERO FERNANDEZ

vero@crecimientoconconciencia.com

https://crecimientoconconciencia.com/

https://www.facebook.com/CumbreCrecimientoConConciencia

https://www.instagram.com/vero_fernandez_pascual/

 Vero Fernandez reside en España, es doctora en Biología y fundadora de las Cumbres Crecimiento con Conciencia, en las cuales ha reunido en total a más de 60 expertos en diversas disciplinas científicas que han aplicado los nuevos paradigmas del conocimiento humano a sus especialidades. Como resultado, han dado un salto en su crecimiento personal y espiritual, y han transformado la vida de miles de personas. Es autora del libro "Crecimiento con Conciencia" (Tarannà Ediciones), que muestra la ciencia y la espiritualidad de un modo revolucionario para que con ello puedas dar un salto cuántico en tu vida.